Bel ons op 06 53 43 04 94 of stuur een e-mail naar info@boomverzorgingdrenthe.nl.

Wilt u een boom laten rooien in Emmen? Boomverzorging Drenthe is uw specialist in de buurt!

Er zijn heel wat redenen om een boom te rooien. De boom in kwestie neemt het zonlicht weg, is op sterven na dood of neemt simpelweg te veel ruimte in. Een boom rooien is echter geen kinderspel en vereist de nodige voorbereiding. Zo is het belangrijk op voorhand de situatie goed in te schatten. Bestaat er gevaar dat de boom bij het kappen beschadigingen toebrengt? Op welke manier kan deze het best gekapt worden? Professionele hulp inschakelen bij een dergelijk delicaat gegeven is dan ook een goed idee. Wilt u een boom laten rooien in Emmen? Schakel dan Boomverzorging Drenthe in voor een professioneel resultaat.

Wij nemen het werk uit uw handen

Bij Boomverzorging Drenthe denken we niet alleen na over de beste manier om een boom te rooien, maar ook over alles wat daarbij komt kijken. Door het gebruik van speciale afvangtechnieken kunt u er zeker van zijn dat de boom in kwestie uw woning of tuin geen beschadigingen toebrengt. In tegenstelling tot een particulier, werken wij uitsluitend met de beste materialen waardoor het hele karwei in geen tijd achter de rug is. Bovendien zorgen wij ervoor dat het achterblijvende afval na het rooien van de boom opgeruimd wordt. Ook over het papierwerk hoeft u zich geen zorgen te maken. Is er een vergunning nodig voor het rooien van de boom of bomen? Dan kunt u dit zonder enig probleem aan ons overlaten.

Een boom laten rooien in Emmen door een specialist

Bij Boomverzorging Drenthe hebben we een jarenlange ervaring wat betreft het rooien en vellen van bomen. Dankzij deze expertise zijn we op elke situatie en elke complicatie voorbereid. Heeft u nog andere taken in de tuin die dringend moeten gebeuren zoals snoeien, frezen of kloven? Neem dat vrijblijvend contact op met ons. Wij helpen u graag verder!

Neem gerust contact op

boomverzorging-blok-1-img

ROOIEN

Wanneer je een boom wilt rooien, wordt er door onze deskundigen gekeken naar de verschillende opties. 

boomverzorging-blok-3-img

SNOEIEN

Boomverzorging Drenthe heeft de kennis en ervaring in huis om jouw boom zorgvuldig te snoeien.

boomverzorging-blok-2-img

EIKENPROCESSIERUPS 

Wij hebben het juist materiaal in huis om Eikenprocessierupsen vakkundig vooral veilig te verwijderen. 

BOOMVERZORGING

Heb je een boom die onderhoud of verzorging nodig is? Wij helpen je!