Bel ons op 06 53 43 04 94 of stuur een e-mail naar info@boomverzorgingdrenthe.nl.

Verzorging monumentale bomen Noord Nederland

Monumentale bomen zorgen voor een prettige leefomgeving die aantrekkelijk wordt gevonden in onze samenleving. Veel mensen hechten zich aan hun omgeving en willen deze niet zien veranderen. Het verdwijnen van een monumentale boom is een verandering die men vaak wil voorkomen. Een monumentale boom staat vaak al decennia en bezorgt je herinneringen aan vroeger en aan mooie momenten in het leven. Boomverzorging Drenthe kan zorgen voor een goede verzorging van monumentale bomen.

Definitie van een monumentale boom 

In Nederland zijn veel bomen die worden aangemerkt als monumentale boom. Dit wordt in kaart gebracht door de bomenstichting. Om in aanmerking te komen als monumentale boom heeft de boom een minimale leeftijd van tachtig jaar. Daarnaast dient de boom nog voldoende gezond te zijn en een levensverwachting van tenminste tien jaar. Verder dient de boom aan een van onderstaande criteria te voldoen: 

Een goede verzorging door boomverzorging Drenthe 

Door de hoge leeftijd van monumentale bomen is een goede verzorging erg belangrijk. Vaak gaat het om grote bomen, waarbij de kans op windschade groter is. Voor een monumentale boom wordt zoveel mogelijk verzorging gepleegd om de boom zo lang mogelijk in leven te houden. Door een goede verzorging van de kroon kan veel schade worden voorkomen. Daarnaast kunnen monumentale bomen kunstmatige ondersteuning krijgen als daar aanleiding voor is.

De kwaliteiten van Boomverzorging Drenthe

Boomverzorging Drenthe heeft veel expertise in huis voor het verzorgen van monumentale bomen. De diensten worden geleverd tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding en door het gebruik van een hoogwerker kunnen meerdere bomen per dag worden behandeld. Het bedrijf heeft als belangrijkste afnemers op dit moment particuliere klanten. In de komende periode wil men het afzetgebied uitbreiden en zich richten op een andere doelgroep. Voorbeelden hiervan zijn campings, bungalowparken en verenigingen (tennis en voetbal). 

Ben je geïnteresseerd geraakt in de diensten van boomverzorging Drenthe? Neem contact op via email: info@boomverzorgingdrenthe.nl of tel. 0653430494.

boomverzorging-blok-1-img

ROOIEN

Wanneer je een boom wilt rooien, wordt er door onze deskundigen gekeken naar de verschillende opties. 

boomverzorging-blok-3-img

SNOEIEN

Boomverzorging Drenthe heeft de kennis en ervaring in huis om jouw boom zorgvuldig te snoeien.

boomverzorging-blok-2-img

EIKENPROCESSIERUPS 

Wij hebben het juist materiaal in huis om Eikenprocessierupsen vakkundig vooral veilig te verwijderen. 

BOOMVERZORGING

Heb je een boom die onderhoud of verzorging nodig is? Wij helpen je!