Bel ons op 06 53 43 04 94 of stuur een e-mail naar info@boomverzorgingdrenthe.nl.

Boomverzorging Drenthe: verzorging en onderhoud

Bomen zijn een belangrijk onderdeel van het leven op aarde, zowel in de stad als op het platteland. Bomen worden geassocieerd met groen, duurzaamheid en een prettige leefomgeving. Om de kwaliteiten van de boom te behouden is verzorging en onderhoud nodig. Boomverzorging Drenthe beschikt over de expertise.

Verzorging en onderhoud door Boomverzorging Drenthe

Boomverzorging Drenthe heeft veel expertise op het gebied van boomverzorging en onderhoud. Werkzaamheden die door het bedrijf worden uitgevoerd zijn onder andere:

De kwaliteiten van Boomverzorging Drenthe 

Boomverzorging Drenthe heeft veel kennis over het verzorgen en onderhouden van bomen. Het bedrijf heeft de beschikking over deskundig personeel en goed materieel, waardoor het mogelijk is om meerdere bomen op een dag te verzorgen. Binnen het bedrijf is een hoogwerker aanwezig, maar ook allerlei machines om bomen te verzorgen en te snoeien. De diensten en producten worden aangeboden voor een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Boomverzorging Drenthe is het bedrijf dat deskundige boomverzorging levert voor particulieren, maar ook tennis- en voetbalverenigingen, campings en bungalowparken. 

Neem snel contact op 

Ben je op zoek naar een bedrijf dat zich bezig houdt met het verzorgen en onderhouden van bomen? Neem dan snel contact op met Boomverzorging Drenthe. We helpen je graag en zijn te bereiken via tel: 0653430494, email: info@boomverzorgingdrenthe.nl of kom langs op onze locatie in Oosterhesselen (Drenthe).

boomverzorging-blok-1-img

ROOIEN

Wanneer je een boom wilt rooien, wordt er door onze deskundigen gekeken naar de verschillende opties. 

boomverzorging-blok-3-img

SNOEIEN

Boomverzorging Drenthe heeft de kennis en ervaring in huis om jouw boom zorgvuldig te snoeien.

boomverzorging-blok-2-img

EIKENPROCESSIERUPS 

Wij hebben het juist materiaal in huis om Eikenprocessierupsen vakkundig vooral veilig te verwijderen. 

BOOMVERZORGING

Heb je een boom die onderhoud of verzorging nodig is? Wij helpen je!