Bel ons op 06 53 43 04 94 of stuur een e-mail naar info@boomverzorgingdrenthe.nl.

Specialist in het onderhouden van fruitbomen

Heb je een mooie fruitboom in de tuin staan, maar weet je niet hoe je deze moet onderhouden? Dan helpt Boomverzorging Drenthe je graag op weg met het onderhouden van de fruitboom. Boomverzorging Drenthe heeft de kennis in huis en beschikt over producten en diensten om de fruitboom te onderhouden en te zorgen dat je kunt genieten van een lekkere oogst.

Het onderhouden van fruitbomen

Een appel- en perenboom geeft niet zomaar lekker fruit. Hiervoor is vakkundig onderhoud nodig. Tijdens het groeiseizoen bestaat de boom uit mooie takken waar nieuwe vruchten groeien. Maar niet aan elke tak. Sommige takken groeien niet goed en hebben bruine bladeren. Door deze takken weg te snoeien voorkom je ziekten en zorg je ervoor dat de boom haar energie kan geven aan de gezonde bladeren en vruchten. 

Het oogsten van mooie appels en peren het komende jaar vergt de nodige aandacht en onderhoud van de fruitbomen. Hieronder een aantal tips voor het onderhouden van fruitbomen: 

Boomverzorging Drenthe: de specialist in fruitbomen 

Boomverzorging Drenthe beschikt over de kennis om bomen, waaronder fruitbomen, te onderhouden en verzorgen. Het onderhouden van de fruitbomen wordt tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding volbracht. Door het gebruik van materieel, waaronder een hoogwerker, kunnen meerdere fruitbomen per dag worden verzorgd. Naast particuliere klanten verricht boomverzorging Drenthe ook onderhoud voor campings, bungalowparken en (sport)verenigingen. 

Neem contact op met Boomverzorging Drenthe 

Wil je meer weten over het onderhouden van fruitbomen of heb je onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op en stuur een email naar info@boomverzorgingdrenthe.nl of bel naar 0653430494.

 

boomverzorging-blok-1-img

ROOIEN

Wanneer je een boom wilt rooien, wordt er door onze deskundigen gekeken naar de verschillende opties. 

boomverzorging-blok-3-img

SNOEIEN

Boomverzorging Drenthe heeft de kennis en ervaring in huis om jouw boom zorgvuldig te snoeien.

boomverzorging-blok-2-img

EIKENPROCESSIERUPS 

Wij hebben het juist materiaal in huis om Eikenprocessierupsen vakkundig vooral veilig te verwijderen. 

BOOMVERZORGING

Heb je een boom die onderhoud of verzorging nodig is? Wij helpen je!